En barndomsdrøm går i oppfyllelse – Ravens

En barndomsdrøm går i oppfyllelse

Det som virket som en fjern drøm for Maja Muri ble plutselig en realitet. Etter samlingen med rekruttlandslaget tidligere i juni har døren åpnet seg for samling og kamp med flagget på brystet.

Maja Muri er i håndballjentenes tropp på samling og kamp mot Frankrike i Bodø 17.-23.juli. Ettersom tidspunktet faller utenfor internasjonal periode, er det i hovedsak spillere fra de norske klubbene som deltar på samlingen, men fem europamestere fra forrige EM deltar på samlingen med veteran Katrine Lunde i spissen. Kampen mot Frankrike spilles i Bodø Spektrum 22.juli kl. 19.15, men er allerede utsolgt!

Lillestrømjenta er sprudlende glad og gleder seg.

-Først og fremst er det helt sjukt moro å bli tatt ut! Det har jo vært en barndomsdrøm lenge, men den drømmen har virka ganske fjern egentlig… Plutselig skjøt den litt fart med rekruttsamling og jeg var egentlig veldig fornøyd med det. Så at det nå blir ny samling og kamp er helt vilt. Her får man virkelig sett på nivået og hva man kan jobbe etter. Det blir dødskult og jeg skal jobbe for at det kanskje kan komme flere uttak

Landslaget stiller med sine LKS og LKR trenerteam, samt OLT ressurser og øvrige teamfunksjoner.

Maja Muri har levert solide prestasjoner for Romerike Ravens i Rema 1000-Ligaen