Susann Nybo, Rælingen

En god dag på jobben

Rælingen hadde ikke tatt lett på Førde i forberedelsene. Målsettingen med å gjenskape prestasjonen fra det første oppgjøret mellom lagene stod i fokus.

Solid kollektiv
Gjestene gikk til verks med offensivt forsvar i håp om å styre kampbildet. De lykkes ikke nevneverdig, for etter ti minutter stod det 7-2 til RHK på måltavla. Jentene viste imponerende forsvarsspill og var veldig kollektive i alle spillets faser. I den første omgangen ble forskjellen på lagene veldig synlig.

Etter hvilen var Rælingen fortsatt litt i pausemodus. Førde slapp seg litt mer løs, og allerede etter seks minutters spill hadde gjestene scoret fem, like mange som i hele første omgang. Rælingen holdt bra trøkk fremover og det var en fornøyd gjeng som gikk av banen med 33-18 seier

Fornøyd med forbedringer
-Vi er mye bedre i oppstartfasen enn i forrige kamp. Det er gøy å se forbedringer ut fra hva vi har snakket om i laget. Vi var mer kollektive og hadde bra tempo, sier Susann Nybo. Høyrebacken endte opp med fire nettkjenninger, mens Julie Bøe Jacobsen ble toppscorer med seks mål.

Se videointervju av Karina Selland og Anniken Wollik (BB)

Deilig med seier mot Førde 😄 Over 30 mål fremover og under 20 bakover = mer enn godkjent. Hør hva Karina og Anniken forteller etter kampen #HeiaRHK #NoGutsNoGlory