En kaotisk affære – Ravens

En kaotisk affære

Romerike Ravens reiste til Trondheim med målsetting om å ta poeng mot Byåsen. Oppgjøret i Rema 1000-ligaen ble en kaotisk og målfattig affære.

Gode målvakter
Maja Muri scoret kampens første mål, men tekniske feil, unøyaktighet og en opplagt Annick Lipman i Byåsenmålet sørget for at det ble vanskelig å få nettkjenninger. Til pause ledet trønderne med fire mål. I andre omgang ble det fullstendig stopp for Byåsen. De maktet ikke mer enn to nettkjenninger i de først tyve minuttene og inviterte jentene fra Romerike inn i kampen. Stillingen stod 14-14 og kampen var helt åpen. Ravens presset det meste av sitt offensive inn i midtforsvaret til hjemmelaget. Det ble redning av Lipmannen, tekniske feil eller så satt man seg fast i midtettet til Byåsen. Dermed maktet de ikke å score sitt neste mål før det stod 1:40 igjen av kampen. Trønderne var hakket mer effektive og rodde i land to viktige poeng i det kaotiske oppgjøret.

Hos Ravens stod målvakt Vilde Johansen og linjespiller Maja Muri frem som de mest markante spillerne. Muri endte opp med Byåsens Lipman å få bestemannsprisene på hvert lag.

Se videointervju med Maja Muri

Det er lyspunkter
Hovedtrener Ane Mällberg var skuffet over at laget ikke maktet å ta med poengene, men ser lyspunkter. -Det er mye bra forsvarsspill og fint at vi henter inn når vi ligger bak. Vi får mange ballerobringer og klare målsjanser, men dessverre setter vi ikke mulighetene, sier Mällberg.

Allerede på onsdag spiller Romerike Ravens sin neste kamp. Da kommer Fredrikstad på besøk i Skedsmohallen til 4.rundeoppgjøret i NM.

Les: Spiller kamp for Barnekreftforeningen