-En realitetsorientering for oss – Ravens
Karina Selland, Rælingen

-En realitetsorientering for oss

Rælingen var ikke levnet en sjanse på noen av oddsspillene før kampen mot Vipers. Norges beste lag gjorde ikke skam på forhåndstipsene.

Godkjent første del av kampen
RHK scoret kampens første mål. Det var også den eneste gangen hvittrøyene ledet. Jentene fulgte oppskriften i første halvdel av 1.omgang. Fokuset var et forsvar og et angrep, angripe med lave skuldre og spille gjerrig. Rælingen hang brukbart med, men 8-6 til hjemmelaget etter 11 minutter økte til pauseresultat 18-8. Andre omgang ble en transportetappe for mesterlaget, der Rælingen lot sine yngste slippe til for å smake på nivået.

Frida og jentene fikk en tøff kamp mot Vipers. Laget fra Kristiansand ble et nummer for store for RHK. Hør hva Frida sier