En smittet. Hele laget i karantene – Ravens

En smittet. Hele laget i karantene

Rælingens elitelag er satt i karantene. En av spillerne fikk mandag kveld beskjed om at en nærkontakt var smittet av korona. Denne spilleren ble testet tirsdag og fikk fredag morgen beskjed om at testen var positiv.

Medisinsk ansvarlig Jan-Andreas Fosnæs forklarer: -Jentene og deler av støtteapparatet var på trening mandag. Senere samme kveld fikk vi informasjon om at en av spillerne hadde hatt mulig nærkontakt med en som var smittet. Tirsdag hadde vi dialog med Norges Håndballforbund og kom frem til at kommende fellestrening som var tirsdag skulle avlyses og at spillerne skulle begrense alle nærkontakter frem til vi fikk svar på testen av den aktuelle spilleren. Også påfølgende fellestreninger ble avlyst da testsvaret lot vente på seg. Konsekvensen av smitten betyr 10 dager i karantene og påvirker de to neste kampene i Rema 1000-ligaen. Vi håper med dette at vi har unngått spredning og at vi ikke har fått mer smitte i gruppa. Fokus hos oss er nå informasjon og å ta vare på berørte spillere og teamet vårt, sier Fosnæs

Klubben har informert og vært i dialog smittesporing i Lørenskog hvor spilleren bor, samt kommuneoverlege i Rælingen kommune, Norges Håndballforbund, Norsk Topphåndball og de to motstanderne som berøres av kamputsettelser, Byåsen og Oppsal.

For ytterliggere informasjon:
Jan-Andreas Fosnæs, medisinsk ansvarlig RHK elite, 452 86 926
Svein Strømberg, sportssjef RHK elite, 928 25 179