Endelig tilbake på banen! – Ravens

Endelig tilbake på banen!

Den største jubelen fikk Lorin Sendi da hun entret banen og scoret i første angrep og sin andre ballberøring. Det ble en god test og noen fine minutter for Sendi da Ravens gikk videre til 3.runde i cupen etter seier 40-14 mot Bækkelaget.

For nesten fem måneder siden, den 3.mars i Rema 1000-liga oppgjøret mot Aker Topphåndball hinket Skjettenjenta av banen. Bakre korsbånd ble skadet. Etter hard og målbevisst opptrening har målet vært å rekke seriestarten. Med Sendi og stadig flere Ravens jenter tilbake fra skader, begynner det å se lysere ut.

Cupkampen ble for øvrig en konsentrasjonsprøve. I første omgang fikk Oslo-laget kun 2 scoringer. Både forsvar- og målvaktspillet var bunnsolid. 21 scoringer kunne trolig vært flere. Etter pause var det tydelig at resten av kampen ble en transportetappe. -Jeg synes det var fint at vi fikk løpt litt, men det ble en test for konsentrasjonen, forteller femtenmålsscorer Anniken Wollik.

Nå venter vinneren i oppgjøret mellom Skreia og LFH09 i neste runde av cupen. Kampen skal spilles innen 21.september.