Eskerud i Ravens til 2025. -Jeg har lært hvor brutalt det kan være – Ravens

Eskerud i Ravens til 2025. -Jeg har lært hvor brutalt det kan være

Kristin Eskerud flyttet etter nyttår til Lillestrøm for å få en bedre hverdag med tanke på trening og skole. Nannestadjenta forteller at endringen utelukkende har vært positiv og gleder seg over at kontrakten forlenges til sommeren 2025.

21-åringen har vist meget god utvikling de siste sesongene og har blitt en hærfører i midtforsvaret. Nå ønsker hun å ta nye steg både personlig og med laget. Ravens hovedtrener Ane Mällberg er fornøyd med utviklingen som er vist.

-Kristin tar steg jevnlig. Hun har et meget stort potensiale og har virkelig funnet rollen sin som forsvarsspiller. Sammen jobber vi også for at hun skal bli en tydeligere toveisspiller. Vi er veldig glade for å ha henne med videre og gleder oss til å følge utviklingen, sier Mällberg.

Eskerud er fornøyd med valget om å forlenge avtaleperioden. Hun er liker spesielt godt hvordan fokuset er på å gjøre mye ut av de ressursene man har.

Kristin Eskerud scorer mot Larvik med Heidi Løke som «tilskuer»

-Det er bra at vi har mange lokale spillere og generelt et godt samhold som skaper tilhørighet. Når vi også leverer god håndball er dette en super gruppe å være en del av. I Ravens har jeg gode utviklingsmuligheter både som spiller og menneske. Som spiller har jeg mulighet til å styre mye av forsvarsspillet, noe jeg vil være enda tydeligere på i sesongen som kommer. I tillegg har vi god dialog med bakspillere om posisjonering i angrep, men jeg kan også bli flinkere til å si mer om hva jeg ønsker. Som menneske har jeg mulighet til å bli bedre på å ta mer plass, si mer ifra om hva jeg mener og krever av meg selv og lagkamerater.

Forsvarssjefen i Ravens passer på tidligere lagvenninne Emma Holtet som nå spiller i Tertnes.

Hun er også tydelig på at læring skaper erfaring og et godt grunnlag for videreutvikling.

-For min egen del har det viktigste steget vært å få mer erfaring på toppnivå på godt og vondt. Jeg har lært hvor brutalt det er, det er ikke rom for mange feil som skiller mellom seier og tap. Samtidig har jeg med erfaring blitt mer sikker på hva vi gjør bra og hva vi kan gjøre bedre. Med mer erfaring og utvikling kan vi ta steg oppover på tabellen. Vi har vist gang på gang at vi kan slå alle lag når vi leverer på vårt beste. Samtidig synes jeg det er veldig gledelig at vi fortsetter samarbeid og utvikling i partnerklubber. At vi har et satsingspunkt på Romerike var noe jeg selv savnet i ungdomstiden. I tillegg håper jeg at vi kan få frem en enda sterkere prestasjonskultur i laget, og bli mer profesjonelle i årene som kommer.

-På sikt ønsker jeg å bli en toveisspiller og en viktig bidragsyter for laget i begge ender av banen. Jeg må få jobbe med angrepsspillet, spesielt på trening. Så håper jeg utviklingen vil føre til flere muligheter fremover i kampsituasjon. På lang sikt har jeg ønsker om å komme med på rekruttlandslaget igjen, men det krever at jeg blir en mer stabil toveisspiller, avslutter Eskerud.

Utvikling og det å jobbe mot mål starter på individnivå, og linjespilleren er opptatt av å komme mer til sin rett i alle spillets faser.

Ravens spiller sin neste kamp på hjemmebane mot Molde søndag 12.mars kl.18:00
Les mer: Gratis inngang til alle lag! Vinn en trening med Jan Andreas Fosnæs

LES SISTE INNLEGG: