Eskerud og Holtet på rekruttlandslagssamling – Ravens

Eskerud og Holtet på rekruttlandslagssamling

Landslagsledelsen har innkalt 21 spillere fra eliteserien og en fra tysk bundesliga til rekruttlandslagsamling på Toppidrettssenteret i Oslo, 31.mai-4.juni. Fra Rælingen deltar Kristin Eskerud og Emma Holtet.

Emma Holtet har gått gradene som ungdoms- og juniorlandslagsspiller. Kun noen få kommer seg videre til rekruttlandslaget. Emma er et solid produkt av håndballsamarbeidet på Romerike. Hun kommer opprinnelig fra Ull/Kisa, før veien gikk videre til partnerklubben Nit-Hak. De siste sesongene har Emma vært fast inventar og tatt nye steg med Rælingens A-lag. Kommende sesong spiller hun for Tertnes.

Det skjer også at det dukker opp nye navn som ikke har gått gradene. Landslagsledelsen har holdt øye med Kristin Eskerud, noe som resulterte i hennes aller først uttak til en nasjonal samling. Linjespilleren fyller 20 år i august og kommer opprinnelig fra Nannestad. For to år siden var hun hospitant i RHK. Før sesongen 20/21 fikk hun fast plass i A-stallen. -Det var en overraskelse å bli tatt ut. Jeg har jo aldri har vært på nasjonal samling før, så er veldig spent men gleder meg også mye. Det blir gøy å kjenne på nivået samtidig som det er en fin mulighet for en god treningsuke, sier den atletiske utøveren.