Et nytt kapittel åpner seg for Ane Mällberg – Ravens
Ane Mällberg, Romerike Ravens

Et nytt kapittel åpner seg for Ane Mällberg

Etter sesongen avslutter Ane Mällberg sitt arbeidsforhold med Romerike Ravens. Det er med gjensidige varme følelser og begge parter ønsker hverandre lykke til videre.

-Jeg kan ikke få uttrykket nok hvor takknemlig jeg er for tiden her. Hele teamet er ekstremt motivert for å fullføre sesongen og få en god avslutning sammen, sier Mällberg

Prosessen frem til en beslutning har gått over tid. Spesielt har det vært krevende følelsesmessig siden flesteparten har vært involvert siden oppstarten av Romerike Ravens.

-Det har vært en fin prosess fra starten av høsten med god dialog med sportssjefen i klubben. Det har vært mye tanker og gode samtaler. Nå kjenner jeg at beslutningen er riktig. I de tre sesongene i Ravens har jeg blitt mange erfaringer rikere. Jeg har fått lede et lag og team, løse utfordringer og jobbe med utøvere i et prestasjonsmiljø med ambisjoner. Jeg tar med meg masse fra personene jeg har jobbet med, forteller Mällberg.

Størstedelen av teamet og flere av spillerne har stått sammen i fem år inkludert de to siste sesongene i Rælingen før elitedelen ble til Ravens.

-Menneskene har vært det beste med årene i Ravens! Det å jobbe sammen mot felles mål og få til ting sammen. Jeg vil trekke frem engasjementet vi har fått rundt prosjektet og støtten der. Det er mange flinke og engasjerte folk. Det har betydd utrolig mye for meg og min utvikling. Vi har blitt en liten Ravne-familie. Så det må jo helt klart være det beste å få oppleve med og motgang sammen med de, i tillegg til mye latter og gode minner. Prosjektet har vært og er veldig personlig og betyr mye for meg. Jeg er ekstremt heldig og takknemlig for at jeg har fått muligheten til å være med på starten av Ravens-prosjektet.

Hvilke planer har du videre? – Det har vært viktig å få unna prosesser og få noen avklaringer i høst. Nå skal det først og fremst bli godt med litt juleferie. Så fortsetter jeg med 06/07 landslaget. Utover det vet jeg ikke! Jeg er åpen for nye utfordringer og nye muligheter. Planen er å fly litt ut av det trygge redet på Romerike, komme til et nytt sted, nytt miljø og få nye impulser, hvor enn det nå blir.

Klubben har startet prosessen med å vurdere kandidater til hovedtrenerjobben for kommende sesong.