Et viktig steg på veien for å følge drømmene – Ravens

Et viktig steg på veien for å følge drømmene

Ane Victoria Mällberg har nå gjennomført og bestått den høyeste trenerutdanningen innenfor håndball. Dermed kan hun tillegge seg tittelen EHF Master Coach etter å ha deltatt på den 2-årige trener-4 utdanningen organisert av Norges Håndballforbund.

Personlig utvikling og større nettverk
Mällberg overtok ansvaret som elitelagets hovedtrener for en måneds tid siden. Utdanningen har vært et viktig steg på veien mot å følge drømmene og ambisjonene som trener. – Jeg har lært masse og sitter igjen med mer trygghet. Det har vært gøy å få personlig utvikling, og det inspirerer til å utforske håndballen videre.  Jeg har fått et større nettverk, nye vennskap og vært veldig heldig med gruppen jeg har gått sammen med. Den har bestått av veldig mange flinke trenere der vi har delt erfaringer og lært av hverandre, sier Mällberg.

Det har gitt mestringsfølelse og at jeg har blitt bedre kjent med meg selv

Ane Victoria Mällberg

Krevende å kombinere med jobb
Å gjennomføre et omfattende utdanningsløp ved siden av lærerjobb, håndballtrener i klubb og landslag, har vært krevende. –Jeg skal være ærlig på at det har krevd veldig mye planlegging og prioriteringer for å ikke bare gjennomføre, men også gjøre det bra og sitte igjen med så mye som mulig etter disse årene. Det har gitt mestringsfølelse og at jeg har blitt bedre kjent med meg selv, min arbeidskapasitet og blitt bedre på planlegging og prioritering, avslutter Rælingens hovedtrener.