Feststemning i Skedsmohallen – Ravens
Karoline Strømberg, Rælingen HK

Feststemning i Skedsmohallen

Verdensstjernene fra Larvik virket lettere rystet da Rælingen gikk opp i 16-13 ledelse 6 minutter ut i 2.omgang. Da tok Tor Odvar Moen grep og spilleren med størst x-faktor entret banen. Nora Mørk ble den største forskjellen i kampen der et av verdens beste klubblag tilslutt vant med fire mål.

Publikumsrekord
Foran 1520 tilskuere i Skedsmohallen ble det håndballfesten alle hadde drømt om. Første omgang var jevnspilt og Rælingen gikk til pause med ledelse 13-12. Målvakt Kathrine Hjelmeland stod nok en solid kamp og hadde en redningsprosent på over 40. Den blide trønderjenta fikk også med seg bestemannsprisen. Fremover viste flere av Rælingens jenter muskler. Forsvarskjempen Karoline Strømberg spiller ikke mye i angrep, men mot Larvik imponerte hun med 9 scoringer. Også Bettina Sonerud viste at hun er i meget god form.

Kathrine Hjelmeland, Rælingen HK

Eventyrlig morsomt
-Det er gøy å se at jentene gjør de oppgavene vi trener på. Vi blir litt passive midtveis i 2.omgang, men tatt i betraktning motstanden leverer vi en fantastisk kamp. Det var rett og slett eventyrlig morsomt med en fantastisk ramme rundt kampen, forteller Michael O’Sullivan. For Rælingens jenter blir det ny kamp i Grundigligaen allerede på søndag. Da venter en meget tøff kamp mot Oppsal. -Nå gjelder det å nullstille seg. Klarer vi ikke det gjør vi det vanskelig for oss selv, avslutter O’Sullivan.

Stem på din favorittspiller inntil 24 timer etter kamptidspunktet og bli med i trekningen av flott premie fra Grundig