Flere lag fra Romerike i nasjonale serier – Ravens

Flere lag fra Romerike i nasjonale serier

Det er ikke bare elitedamene til Ravens som har spilt viktige kamper i det siste. I de nasjonale seriene Bring- og Lerøyserien har det også vært kamper med stor betydning. Siste nåløye for å komme med i de gjeve ungdomsseriene skulle avgjøres gjennom kvalifiseringskamper.

Romerike Ravens med i både Bring og Lerøyserien

Som et ledd i partnerklubbsamarbeidet er det lagt til rette for at alle ungdommene skal ha mulighet for å leve ut sine drømmer. Og, det gjøres blant annet gjennom tett samarbeid på tvers av klubbene. Derfor er det et lag i både Bring- og Lerøyserien som stiller som Romerike Ravens. Begge lag kvalifiserte seg. I Ravens partnerklubbstruktur ønsker man at flest mulig lag deltar i egen regi, men om dette ikke er mulig kan klubbene samarbeide. Dette er en utvei ikke en hovedregel.

Blant partnerklubbene som stilte med egne lag i kvalifiseringene lykkes Lillestrøm HK i å kvalifisere seg til Bringserien.

Treningsgruppa for Bringserien har siden den første kvalifiseringsrunden jobbet videre med å bli enda tryggere på hverandre og med de spillprinsippene vi ønsker å følge. I denne perioden har vi etablert den «normale» ukestrukturen hvor de regionale serielagene trener for seg de fleste øktene og hvor Bringgruppa samles en gang i uka. Vi har kommet noen steg videre med blant annet pasningskvaliteten, flere kontringer og noen taktiske ferdigheter i forsvar.

Nå skal vi slippe oss løs i Bringserien og flytte lista høyere på hver trening. Det aller viktigste er at vi jobber godt med utvikling av ferdigheter hele veien og da har vi troa på at vi får flere av de prestasjonene som la grunnlaget for at vi gikk videre, forteller trener Stian Bjermeland

Bringserie-laget til Romerike Ravens. Dette er et samarbeid mellom klubbene Skjetten, Rælingen, Nit-Hak, Frogner og Skedsmo.

Vi satte oss tidlig et mål om å kvalifisere oss til Lerøyserien. Det er derfor veldig godt å kjenne på at vi nå har klart å nå vår første målsetting for denne sesongen og det på en overbevisende måte. Med 10 poeng av 12 mulige gjennom to kvalifiseringshelger viser spillegruppa en god innstilling og kvaliteter som hører hjemme i Lerøyserien, forteller trener Dennis O’Sullivan.

Lerøy-laget til Romerike Ravens med spillere fra Nit-Hak og Rælingen HK

Fra øvrige klubber på Romerike kvalifiserte Fet IL, Lørenskog og Ull/Kisa seg til Bringserien på jentesiden. I tillegg kvalifiserte Fjellhammer seg til Lerøyserien.