Fokus på egenutvikling – Ravens

Fokus på egenutvikling

Denne uken samles landslagene på kvinnesiden. Med spillere og trenere fra RHK på samling skal de gjenværende ha fokus på egenutvikling.

Innholdsrik uke
Ane Mällberg leder juniorlandslaget sammen med Pål Oldrup Jensen hele uken i Kristiansand (28/9-4/10), mens Michael O’Sullivan deltar som trener på rekruttlandslaget som starter en dag senere. -Jeg er tilbake til økta på søndag ettermiddag. Da starter forberedelsene inn mot kampen mot Storhamar neste onsdag. Det blir en innholdsrik uke hvor jeg må bruke timene og dagene godt, sier Mällberg.

Ane Mällberg og Michael O’Sullivan

Forberedelser til neste kamp
Spillerne som ikke skal på samling får en god dose med fysisk trening. -En del av jentene som ikke har spilt så mye, har sammen med noen av klubbens rekrutter mandag spilt treningskamp mot spillere i Oppsal som er i samme situasjon. I tillegg skal A-lagsjentene kjøre halløkter tirsdag og torsdag med fokus på individuell utvikling ved siden av innlagte styrkeøkter. Vi skal dermed ha en godt forberedt gjeng som møtes på søndag og får tre halløkter før midtukekampen i Rema 1000-ligaen mot Storhamar, sier Mällberg