Folkets kamp! Gratis inngang til oppgjøret mot Flint Tønsberg – Ravens

Folkets kamp! Gratis inngang til oppgjøret mot Flint Tønsberg

Romerike Ravens har sponsorer som stiller opp og inviterer alle til gratis inngang til hjemmekampen mot Flint Tønsberg i Skedsmohallen onsdag 16.mars kl.18:30.

I høstens oppgjør i Rema 1000-ligaen vant laget fra Romerike sin andre 2-poenger for sesongen. Kampen ble tett og jevn. Laget fra Tønsberg sjokkåpnet sesongen med en sterk hjemmeseier mot Byåsen. De fulgte likegodt opp med å vinne returoppgjøret i Trondheim i januar måned. I tillegg står Flint med en meget sterk borteseier mot Fredrikstad, mens de spilte uavgjort mot Oppsal. Med andre ord; De har vist at de er kapable til å ta poeng fra god motstand.

På hjemmebane i Skedsmohallen har det vært to flotte publikumsfester med 1000 tilskuere. Etter at store deler av sesongen har blitt påvirket av pandemien håper klubben på godt besøk i sesongens to siste hjemmekamper. Først ut er kampen mot Flint. Med gode partnere i ryggen som har laget et spleiselag for å gi publikum gratis inngang håper man på godt besøk og god stemning i Skedsmohallen.

Billettene er gratis men det kreves likevel at man henter den på webside for salg eller i klubbens app («Romerike Ravens»).