Før kampen mot Storhamar: -Det blir ikke enkelt, men er på ingen måte umulig. – Ravens

Før kampen mot Storhamar: -Det blir ikke enkelt, men er på ingen måte umulig.

I årets første kamp venter en stor oppgave for Ravens-jentene. Storhamar med sitt stjernegalleri på bortebane er en skikkelig utfordring.

-Det blir ikke enkelt mot et tøft Storhamarlag, men er på ingen måte umulig. Serien har jo vist at alle bortsett fra Vipers har gitt fra seg flere poeng. Uansett må vi ha fokus på vårt eget spill og utvikling, spesielt i de tøffe kampene i januar måned, sier Ane Mällberg.

Kjøp billetter til Storhamar-Ravens
Onsdag 4.januar kl.18:00
Boligpartner Arena

Ravens avsluttet med seier mot Volda i siste seriekamp før jul og laget har inntatt 7.plass på tabellen. Storhamar som også har Champions League på programmet, varmer opp med kamp mot Ravens førstkommende onsdag, før de på lørdag spiller bortekamp i Europa mot Györ.

Laget fra Hedmarken har allerede startet prosessen med å forsterke laget inn mot sesongen 23/24. Det er åpenbart at man har behov for en større stall med kvalitetsspillere dersom man skal lykkes i Europa og den hjemlige serien.

Før sesongen uttalte Storhamars hovedtrener Kenneth Gabrielsen at han forventet en spennende sesong der flere lag vil melde seg på i medaljekampen. -Det blir jobbet meget godt i Norsk klubbhåndball om dagen. Med to lag direkte kvalifisert til Champions League og Molde direktekvalifisert til gruppespill i European League, sier Gabrielsen. I tillegg har både Fana og Sola i høst lykkes i kvalifiseringsspillet til European League.