Før kampen mot Volda. -Det blir ingen enkel oppgave – Ravens

Før kampen mot Volda. -Det blir ingen enkel oppgave

Det blir ingen enkel oppgave i siste seriekamp før jul. Bortekamp mot Volda har vist seg tøft for flere lag. Med stor entusiasme blant spillerne og et stort hjemmepublikum venter Ane Mällberg og Ravens en tøff kamp.

-Vi jobber videre med oppgavene våre. Det har svingt litt i det siste. Både i treningskamper og seriespillet har vi vært på begge sider av prestasjonsskalaen. Toppnivået er bra. Vi skal forsterke våre gode sider og ikke minst holde periodene vi spiller bra lengre. Det blir ingen enkel kamp, men løser vi oppgavene våre har vi gode sjanser til å ta med oss poengene hjem, sier Mällberg.

Etter tre sesonger i 1.divisjon rykket Volda opp til Rema 1000-ligaen. Klubben som ble etablert i 1946 som en undergruppe av Volda Turn og Idrottslag tok nye steg i 2005. Som konsekvens av toppsatsing ble klubben etablert som selvstendig enhet med sine 350 medlemmer.

I Volda mener man tidspunktet for opprykket kom på et perfekt tidspunkt. Sammen med åpning av ny arena og stor entusiasme har laget på ingen måte blitt noen kasteball. Volda har så langt vunnet to kamper og overrasket stort med seier i serieåpningen mot Fredrikstad.

Trener Halldór Stefán Haraldsson forteller tidligere i høst til topphandball.no: -Vi i Volda gleder oss skikkelig til å få prøve oss i REMA 1000-ligaen denne sesongen. Klubben og jentene har lagt ned mye jobb de siste årene for å kunne delta på øverste nivå. Vi ser fram til mange spennende øyeblikk, og god erfaring i løpet av sesongen. Vi skal ikke bare være fornøyde med at vi i REMA 1000-ligaen. Vi skal også gjøre alt vi kan for å beholde plassen. Vi gleder oss til å få de store lagene på besøk til Volda og vi vet at publikum kommer til å ta godt imot alle lagene i ligaen.