Et Tertnes-lag i utvikling blir en tøff motstander – Ravens

Et Tertnes-lag i utvikling blir en tøff motstander

Onsdagens motstander, Tertnes, har siden 1992 vært den ledende klubben for kvinnehåndball i Bergen. Etter en svak prestasjon i fjorårssesongen jobbes det knallhardt for å få vestlandets stolthet på skinner igjen.

I en sesong der alle (bortsett fra Vipers) ser ut til å slå hverandre, forventes ingen lette kamper. Trass i et ungt lag forventer Tore Johansen (hovedtrener Tertnes) at Linn Gossé og Birgitte Karlsen Hagen skal bidra med rutine og mer stabile prestasjoner.

Ravens hovedtrener Ane Mällberg har latt seg imponere over Tertnes sin utvikling. – De kommer fra to veldig sterke seiere i ligaen. Tertnes har et lag med mange spennende og gode spillere i alle posisjoner. For vår egen del er jeg fornøyd med utviklingen i forsvarsspillet vårt. Mot Byåsen var vi flere hakk opp, spesielt i 1.omgang. Vi er også gode når vi klarer å gjøre det vi har blitt enige om og følger felles plan.

Kjøp billetter til kampen Romerike Ravens – Tertnes (Onsdag 12.oktober kl.18:30 i Skedsmohallen)

Gjensyn med Emma Holtet
Romeriksjenta Emma Holtet valgte å gå til Tertnes foran fjorårssesongen. Linjespilleren var en av de viktige spillerne i Rælingen, men ønsket forandring og takket derfor ja til tilbudet fra Tertnes.

Emma Holtet, Tertnes (foto: Tertnes Håndball Elite)

-Resultatene våre ble ikke som vi håpet i fjor, men jeg er imponert over lagets stå-på-vilje i den situasjonen vi kom i. I årets sesong har vi blitt enda mer dedikert og påskrudd. Ambisjonene er høyere og målet er å sikre en sluttspillplass, forteller Emma.

Jessheimjenta gleder seg til gjensynet med gamle lagkamerater fra tiden i Rælingen som nå har blitt til Romerike Ravens. Emma legger ikke skjul på gleden over at det har løsnet litt for henne sportslig i de siste kampene. Hennes personlig ambisjoner er store og linjespilleren sikter høyt på egne mål.

-Jeg har høye ambisjoner og legger ikke skjul på at jeg ønsker en plass på landslaget, samt å nå en god klubb i utlandet.