Fortsetter å imponere – Ravens
Cecilia Tærud Hjellnes Rælingen HK

Fortsetter å imponere

Rælingen tok en meget sterk seier i bortekampen mot Sola. Jentene tok kommandoen fra start, og selv om det ble jevnt mot slutten var det fortjent at RHK kunne pakke to nye poeng i kofferten.

Strålende målvaktspill
I starten var gjennomgangsmelodien at Rælingen stod godt i forsvar, kjørte kontringer kombinert med forholdsvis korte angrep. Vertskapet bearbeidet og spilte omstendelig, men fant ikke mange huller i den kompakte RHK muren foran dem.  Etter halvspilt omgang kontrollerte de hvite og røde med ledelse 8-4. Da det nærmet seg pause så vertskapet mer håpefulle ut, men etter hvilen var det Hanssen show for alle penga. Toppcoreren dunket inn 3 kjappe mål. Frem til midtveis  så det ut som Rælingen var det eneste laget på banen. Om jentene ble slitne eller om Sola våknet til liv skal ikke sies, men hjemmelaget strålte i siste del av kampen. Det var ikke nok for å vinne. RHK hadde flere matchvinnere på banen. Størst av dem alle var Cecilia Tærud Hjellnes. Målvakten drev hjemmelagets skyttere til vanvidd. Det er også åpenbart at RHK har videreutviklet angrepsspillet sitt, for linjespiller Anniken Dahl Christensen var en konstant trussel. Forsvarskjempen spilte sin beste kamp for sesongen offensivt.

Meget fornøyd trener
Michael O’Sullivan var veldig fornøyd med inngangen til kampen.- Vi har klart å beholde den unike entusiasmen. Jentene går inn i kampen på en fantastisk måte, og når vi i tillegg klarer å utvikle spillet vårt uke etter uke er det deilig å se at vi får betalt. Det er fortsatt mye å jobbe med i forhold til prestasjonsmålene våre, så vi gleder oss til de kommende treningene, forteller RHKs hovedtrener.

Kampfakta
Sola – Rælingen 23-24 (12-15)
Åsenhallen. Mål Rælingen: Andrea Hanssen 8, Anniken Dahl Christensen 6, Christina O’Sullivan 5, Sara Blankevoort 2, Kine Sundby 1, Silje Arnesen 1, Karina Selland 1.Toppscorer Sola: Malin Holta 11. Utvisninger: Sola 3×2 min. Rælingen 3×2 min. Dommere: Olav Persen og Tor Brede Lauvnes. Tilskuere: 545