Frida Haug Hoel med ny kontrakt: -Jeg drømmer om å spille i Europa med Ravens! – Ravens

Frida Haug Hoel med ny kontrakt: -Jeg drømmer om å spille i Europa med Ravens!

Frida Haug Hoel har vært lojal til elitesatsingen på Romerike. Etter 6 sesonger i Rælingen og en sesong i Ravens, er hun klar for ytterliggere to år på Romerike

Grundig vurdering
Det har vært flere klubber som har vært interessert i 23-åringens tjenester. Høyrebacken som også er en del av lagets kapteinteam, har hatt en meget fin utvikling de siste årene. -Jeg fikk den tiden jeg trengte for å komme frem til en beslutning uten å føle på noe press. I tillegg har jeg hatt godt samarbeid med Trond Jensegg i People in Sport. Det har gitt meg mulighet til å gjøre en helhetlig vurdering. Jeg setter trygghet og trivsel veldig høyt. Når vi i tillegg har prestert slik vi har gjort i år føltes det veldig riktig å bli med videre. Nå ser jeg frem til sesonginnspurten, og ikke minst kommende sesong.

Tatt steg
Frida er fornøyd med utviklingen sportslig. -Jeg synes vi har blitt et kollektivt godt lag, og i større grad enn tidligere har flere spillere som melder seg på. Det tror jeg er den absolutt største styrken vår. Vi har hatt mye fokus på at alle er viktige. Når det kommer til egen utvikling er jeg mest fornøyd med hvordan jeg har tatt steg som forsvarsspiller. For noen sesonger siden var jeg en typisk enveis-spiller som ikke stod i forsvar.

Frida Haug Hoel har hatt flere kamper hvor laget har hatt god grunn til å juble denne sesongen

-Det var forfriskende med noe nytt
Etter forrige sesong ble satsingen flyttet fra Rælingen til Lillestrøm kommune. Etableringen av Romerike Ravens ble på mange måter som å komme til en ny klubb selv om trenere, støtteapparat og spillerne stort sett var de samme.
-Jeg synes overgangen ble veldig bra. Jeg var veldig glad i de hvite og røde draktene, og ikke minst Marikollenhallen, men skal ikke legge skjul på at det var forfriskende med noe helt nytt. I tillegg kommer det mange flere folk på kamper, og det er større engasjement rundt klubben, fortsetter Frida.

Drømmer om spill i Europa med Ravens
I prestasjonsgruppen som har jobbet sammen over flere år har man vært opptatt av utvikling. Alltid utfordre «status quoe». Frida er opptatt av dette med tanke på kollektivet, men også i forhold til sine egne ferdigheter. -Jeg tror det blir viktig for Ravens først og fremst etablere seg i eliteserien. Vi ønsker å være et lag på øvre halvdel. Det vil gjøre klubben enda mer attraktiv for spillere og ikke minst sponsorer. Det å få et lag på Romerike hvor folk har mulighet til å spille håndball på toppnivå og i tillegg ha det som sin hovedjobb på sikt ville nok gjort mye. Sportslig har vi lenge snakket om at vi er underdogs uten noe å tape, og det er jeg enig i. Den tankegangen tror jeg har fått oss dit vi er nå. Det neste steget må være at vi tør å tenke at vi er gode! Vi har blitt mye flinkere til å kommunisere på detaljer i forsvar og angrepsspillet, men vi har fortsatt litt å gå på. Jeg har en drøm om å spille med Ravens i Europa. Skal vi klare det må vi ta det neste steget.

Med sitt venstrehåndskudd har Frida vært en offensiv trussel i årets Rema 1000-liga