Full klaff med planen – Ravens

Full klaff med planen

Både Flint og Ravens var i poengnød. Begge lag betegnet kampen som særdeles viktig. Jentene fra Romerike lykkes med sin plan og vant en fortjent borteseier i Rema 1000-liga oppgjøret i Tønsberg

Energi og klokskap
Ravens fikk en kanonstart. Carina Berg scoret kampens to første mål. Bakover stod forsvaret med energi og var taktisk kloke. Flint ble presset til å løpe på tvers når de angrep. Slik blir det sjelden mange scoringer. Hjemmelaget kom seg til hektene og knappet inn på ledelsen. Likevel måtte de gå til pause ett mål bak Ravens.

Les også: Takket Flints trener for motivasjonstale / Videointervju med Maja Muri og Vilde Johansen

Solheim ble en joker
Etter pause fortsatte kampen i et jevnt spor, men Flint nærmet seg. I det 38.minutt tok de ledelsen for første gang i kampen. De fikk raskt et forsprang på to mål. Da tok Mällberg grep. Inn kom unge Sarah Deari Solheim og erstattet Frida Haug Hoel i høyre back posisjon. -Jeg tror ikke Flint forstod hva som møtte dem da Sarah kom på banen. Hun ble en joker, sier Mällberg. Ungjenta herjet med Tønsberglaget og var involvert i det meste som skjedde i kampen siste 20 minutter.

Sarah Deari Solheim ble en joker i de siste 20 minuttene av kampen (arkivfoto)

-Fortell hvordan du opplevde dette.
-Jeg satt på benken og vurderte spillet og hva jeg kunne utnytte når jeg kom på banen. Å vente på sin sjanse kan man bruke til en slik fordel. Vi fikk det til å fungere og fulgte planen til punkt og prikke. Angrepet fløyt og vi bakket hverandre i forsvar. Jeg følte at vi hadde trygghet. Det var rett og slett veldig deilig, sier Sarah Deari Solheim, som fikk sitt store gjennombrudd som eliteseriespiller.

Fornøyd trener
-Vi viste god innsats og holdt hodet kaldt da Flint presset på. Det var deilig å spille en god kamp. Vi har en god laginnsats. Benken var også fantastisk. De som kom inn bidro sterkt, sier Ravens hovedtrener Ane Mällberg