Ga Vipers kamp – Ravens
Rælingens kjempet i forsvar

Ga Vipers kamp

Rælingen viste gode takter i store deler av kampen mot Vipers Kristiansand som mønstret 4 VM spillere. Laget fulgte sørlendingene tett gjennom 1.omgang. Fra tribunen kunne man se iver etter å kjempe, og jentene imponerte tidlig i omgangen ved å vinne en undertallsperiode. Forsvar og målvaktspillet holdt til tider meget godt nivå. Det ble dessverre for mange tekniske feil for at Rælingen kunne fullføre til toppkarakter gjennom en hel kamp. Laget fra Kristiansand varierte også i sine prestasjoner men var totalt jevnere og mer presise.

– Kollektivt viser vi fremgang i forsvar. Det var også et løft i retur- og kontringsløpene. Med riktig fokus og litt bedre marginer blir dette veldig bra, forteller Michael O’Sullivan

Karoline Strømberg var hjemmelagets beste. Forsvarsspillet har lenge vært hennes varemerke. Mot Vipers viste hun også at skuddarmen er på gang. Med seks scoringer ble hun Rælingens toppscorer. Kaptein Andrea Hanssen synes det var mye bra å ta med seg videre. -Vi gjør noen tekniske feil, men de kommer hovedsaklig fordi vi vil så mye. Det er tross alt noe vi kan bruke positivt.

Kampfakta
Link til NHF kampinformasjon