Gledelig samarbeid med CTC Bilpartner – Ravens

Gledelig samarbeid med CTC Bilpartner

Rælingens håndballkvinner har signert en svært hyggelig sponsoravtale med CTC Bilpartner som holder til på Skedsmokorset.

Jeg skjønte fort at det var for tøffe greier. så det ble fotball i Løvenstad FK for meg.

Pål Rasmussen

Fokus på å være tett på kunden
Daglig leder Pål Rasmussen er en ekte Ræling. -Det er fint å få anledning til å støtte Rælingen Håndballklubb. Selv hadde jeg en utrolig kort håndballkarrière. Jeg skjønte fort at det var for tøffe greier. så det ble fotball i Løvenstad FK for meg.

Selskapet CTC Bilpartner skal være ledende på å utvikle og levere produktløsninger innenfor langtidsleie, leasing og biladministrasjon.
-Vi passer best for mindre og mellomstore bedrifter som ofte har behov for mer fleksible løsninger enn det mange av de andre aktørene i bransjen kan tilby. Vi skiller oss ut gjennom å være tettere på kunden. Våre kunder har et kontaktpunkt fra de henter bil til den skal tilbakeleveres. Det betyr at man får en tettere dialog med hver enkelt og sørger for at vi finner de beste løsningene for kunden.

Idretten betyr mye for lokalmiljøet
Rasmussen blir fort engasjer når man kommer inn på samtaler rundt idrett. -Gode idrettslag, både for bredde og topp er viktig for identiteten til innbyggerne og selvsagt for å opprettholde et godt tilbud til de yngre. Jeg har selv opplevd hvor mye det betyr å drive med lagidrett, selv om det overhodet ikke var på høyt nivå. Det betyr mye når man er yngre og er aktiv, men det betyr også mye etterpå. Man opparbeider seg en større bekjentskapskrets og man tar med seg, tror jeg, en del lærdom i forhold til gruppedynamikk og kunne fungere bedre sammen med andre, sier Rasmussen.