Rikke Østigård og Lene Pettersson Heiberg, Rælingen

God 1.omgang ikke nok

Rælingen viste gode takter i første del av eliteserieoppgjøret mot Fana. Etter hvilen stoppet det opp fremover. Dermed måtte RHK reise tomhendt hjem fra Bergen.

God 1.omgang
Rælingen hadde forberedt seg godt og visste hva hjemmelaget ville komme med. Selv om Fana var oppe i tre måls ledelse to ganger i 1.omgang kjempet RHK seg tilbake. Uavgjort resultat etter 1.omgang var et riktig bilde av kampen. Mest imponerte Andrea Hanssen, som var treffsikker og god i starten av kampen.

Falt for eget grep
De først minuttene etter pause kom Rælingen godt i gang, men det offensive spillet stoppet opp. -Vi faller litt for eget grep og blir altfor unøyaktige utover i kampen. Jeg likte «guts» og innstilling, og vi har jobbet bra de siste 14 dagene. Dette skal vi uansett forsterke videre, sier Daniel Birkelund

ROMERIKES BLAD: Misset initiativet da playmakeren ble tatt ut

Andrea Hanssen ble kåret til Rælingens beste spiller. Hør hennes oppsummering i video under:

God 1.omgang var ikke nok for Rælingen mot Fana. Etter hvilen kladdet det spesielt fremover. Andrea Hanssen ble kåret til beste spiller på i RHK i kampen som endte 27-23 til hjemmelaget#HeiaRHK #NoGutsNoGlory