God innsats men ingen poeng – Ravens
Silje Arnesen, Rælingen

God innsats men ingen poeng

Rælingen gjorde det ikke enkelt for seg selv i Grundigligaoppgjøret mot Tertnes. Stolpeskudd, en god Tertnes målvakt og seks utvisninger før pause var ingen suksessoppskrift.

Midtveis lå RHK fire bak i protokollen. Laget viste at de på ingen måte har gitt opp. Jentene jaget og pustet Bergenslaget i nakken. Etter seks minutter i 2.omgang reduserte hvittrøyene til 10-11, men dessverre klarte de ikke å klore seg fast. Hver gang det ble gjort en feil straffet Tertnes dem nådeløst. Kampen virket jevnere for publikum enn sluttresultatet ble. Gjestene kunne innkassere to poeng etter seier 25-16.

-Jeg er fornøyd med Frida Haug Hoel og Silje Arnesen som kommer innpå. Det er bra energi og vi spiller bra uten å få uttelling. Forsvaret er tidvis veldig solid, konkluderer Michael O`Sullivan.

Silje Arnesen ble kåret til Rælingens beste spiller.