God moral og innsats – Ravens
Kristine Karlsen Helberg, Rælingen

God moral og innsats

Rælingsjentene holdt nivået i første halvdel av første omgang (8-10), men avslutningen stod ikke i stil. Rutinerte og meritterte Vipersspillere tok over initiativet og vant fortjent

God start
Et heltent RHK ga publikum god underholdning i starten av kampen. Taklingene satt i forsvar. Fremover var det både tempo og presisjon. Gjestene fra Kristiansand hadde gassen på pedalen i 2×30. Det ble for mye for Rælingen. -Vi gjør mye bra i dag. I perioder spiller vi god håndball. Vi er sent i mars måned, har to poeng, ligger tosifret bak Vipers, men likevel står jentene på 100% til siste slutt. Vi blir mest straffet i returløpene. Det var den største forskjellen på lagene, hevder RHK trener Michael O’Sullivan.

Anniken Wollik ble toppscorer og ble belønnet med bestemannspremien av juryen. Hos gjestene var Jeanett Kristiansen beste spiller.