God treningssamling i Danmark – Ravens
Daniel Birkelund, Rælingen

God treningssamling i Danmark

Elitelaget har gjennomført en god treningssamling i Viborg i forbindelse med den internasjonale ungdomsturneringen Generation Handball (30/7-4/8).

Fått gode svar
Hovedtrener Daniel Birkelund hadde med seg kollega Ane Victoria Mällberg og hele støtteapparatet som ga maksimal oppfølging av spillertroppen. -Dette var en veldig nyttig uke for oss. Vi har blitt bedre kjent, hatt gode møter og treninger. Det har også vært veldig bra å ha treningskamper med flotte rammer i Viborgs hovedhall med tilskuere, samt meget gode fasiliteter for styrketrening og spillermøter, sier Birkelund.

RHK møtte elitelagene Århus United og Aalborg EH, samt 1.divisjonslaget Horsens. Sammen med mer enn 20 andre danske og internasjonale lag spilte seniorlagene showkamper på kveldene i forbindelse med ungdomsturneringen Generation Handball. Danskene har utviklet et høykvalitetskonsept som er kompakt og med mye innhold for deltakerne. Mer enn 200 lag satte sitt preg på Viborg

-Vi har fått gode svar på hvor vi står, hva som fungerer og hvilke ting vi må ha fokus på for å komme i rute til seriestarten, sier Birkelund. I løpet av de neste to ukene skal laget spille treningskamper mot Fredrikstad, Storhamar og Gjerpen ved siden av det ordinære aktivitetsprogrammet.