Hæge Fagerhus Asak ny styreleder. -Vi skal utvikle områdene som kan løfte klubben – Ravens
Hæge Fagerhus Asak (ny styreleder i Ravens) og Marielle Nordang (spillernes styrerepresentant)

Hæge Fagerhus Asak ny styreleder. -Vi skal utvikle områdene som kan løfte klubben

Hæge Fagerhus Asak ble valgt til ny styreleder på klubbens årsmøte. Hun fikk også med seg Martine Ruud og Marielle Nordvang (spillernes representant) som nye i styret.

Geir Vestrheim trer av som styreleder etter tre år. Vestrheim har til sammen 17 år som leder i Rælingen HK og Romerike Ravens. Han blir fortsatt en ressurs i rollen som styremedlem.

Med Hæge Fagerhus Asak som ny styreleder får klubben en leder som har spilt topphåndball i mange år, spilt i utlandet, kjenner klubbdrift og toppidrett. Sammen med annen sivil erfaring og kompetanse får Ravens en ressurs som skal bidra til å løfte klubben videre.

-Det blir spennende å være med å videreutvikle en ung klubb som har som ambisjon å være et samlingspunkt på Romerike. Vi skal videreføre det som har vært bra samtidig som vi har fokus på å utvikle områdene som kan løfte klubben, sporten og opplevelsen for de som følger oss, sier den nyvalgte styrelederen

Hæge gleder seg over at Marielle Nordvang kommer inn som spillernes representant i styret, og har inntrykk av at hun er en person med energi, nysgjerrighet, vilje og struktur.

For Nordvang blir styrearbeid en ny erfaring.

-Jeg har ikke sittet i noen styrer før. Det var veldig morsomt å bli spurt og jeg skal gjøre mitt beste for å bidra. Jeg synes også det er veldig kult at vi får en kvinne på toppen. For min egen del håper jeg å bli bindeleddet som bidrar med at vi skaper god kommunikasjon mellom spillergruppa og styret. Det å ha en spillerrepresentant i styret vil gjøre veien kortere begge veier til å påvirke utvikling og beslutninger, sier Nordvang

Daglig leder slutter
Klubben og daglig leder Bjørn Kenneth Muggerud har valgt å avslutte sitt samarbeid. Det betyr at Ravens styre og frivillige vil dekke Muggeruds oppgaver i tiden som kommer. På sikt vil det bli ansatt en ny ressurs.

Slik ser styret i Romerike Ravens ut det kommende året:

LederHæge Fagerhus Asak2024-26
NestlederOdd Granerud2023-25
StyremedlemKarl-Arne Johannesen2023-25
StyremedlemGeir Vestrheim2024-26
StyremedlemMarielle Dae Nordvang2024-25
StyremedlemPer-Erik Pedersen2024-26
StyremedlemMartine Rud2024-26
VaramedlemMari Sunde Johnsen2023-25