Hanssen i storform – Ravens
Andrea Hanssen, Rælingen

Hanssen i storform

Rælingen var favoritter mot bunnplasserte Gjøvik. Hvittrøyene startet best og ledet 9-3 etter halvspilt 1.omgang. Gjestene kom etterhvert mer med og bet seg fast frem til hvilen. Det var først i siste del av 2.omgang Rælingen rykket fra og parkerte gjestene. Det ble tilslutt en komfortabel nimålseier

Rælingen vinner 29-20 mot Gjøvik 👍 Andrea Hanssen blir kampens store spiller. Veldig morsomt at unge Daniella Holm får sin debut i 1.divisjon. Den unge målvakten spilte J16 i Lillestrøm HK forrige sesong!#HeiaRHK #NoGutsNoGlory

Posted by Rælingen HK on Wednesday, 18 October 2017

Andrea Hanssen var lagets beste og fikk fortjent bestemannsprisen. Det var også morsomt med den unge debutanten Daniella Holm. Måvakten som siste sesong spilte J16 for Lillestrøm HK fikk et uventet innhopp da Vilde Byberg Smedstad måtte kaste inn håndkleet grunnet sykdom bare 2 timer før avkast. Daniella kom på banen og fikk spille de siste 15 minuttene av kampen.

Allerede på søndag kl.18:00 er det ny kamp i Marikollhallen. Da kommer topplaget Skrim Kongsberg på besøk