Ujevne prestasjoner mot Halden – Ravens

Ujevne prestasjoner mot Halden

Rælingen scoret det første målet i bortekampen mot Halden, men var ikke jevne nok i prestasjonene gjennom 60 minutter til å klare å hente poeng.

Østfoldlaget har vært RHKs rivaler i både 1. og 2.divisjon de siste årene, og som lag har de utviklingsmessig ligget året foran. – Vi har trent mye med og mot Halden i flere år. For oss har de vist veien, men vi jobber hardt for å ta dem igjen. Jeg ser allerede frem til returoppgjøret, men nå må vi riste av oss dette og fokusere på Oppsal, forteller Rælingens hovedtrener Michael O’Sullivan

Halden var solide i to omganger mens RHK dessverre kun holdt nivået i halve kampen. Etter halvspilt førsteomgang var det helt jevnt. På stillingen 9-8 til hjemmelaget kom det en skjebnesvanger RHK utvisning. Halden scoret tre kjappe og så seg ikke tilbake før vi hørte pausesignalet i Remmenhallen. Kampen jevnet seg etter hvilen, og Rælingen kunne ta med seg at de var det beste laget på banen de siste 15 minuttene av kampen.

– Vi har mye å lære av det som var bra og dårlig i denne kampen. Man vinner ikke en håndballkamp alene. Når vi får struktur i spillet viser vi fin håndball, avslutter O’Sullivan