-Ingen grunn til å grave seg ned – Ravens
Frida Haug Hoel, Rælingen

-Ingen grunn til å grave seg ned

Rælingen fikk ikke noen enkel start på eliteseriekampen mot Larvik. Laget kom raskt til hektene og hang godt med i 1.omgang. Etter hvilen ble de første minuttene helsvarte, dermed var oppgjøret  i realiteten avgjort tidlig i 2.omgang.

Se videointervju med debutantene Emma Holtet og Carina Berg

Rælingen spilte en godkjent 1.omgang. De første fem minuttene av 2.omgang var dessverre helsvarte. Gøy med to unge debutanter. Hør hva Emma Holtet og Carina Berg sier etter kampen 😊#HeiaRHK #NoGutsNoGlory

Posted by Rælingen HK on Wednesday, 19 September 2018

Manglet tilstedeværelse

Rælingen gikk til oppgaven med tro og vilje, men så ut til å mangle tilstedeværelse. Vertene gikk etter få minutter opp i 3-0 ledelse. Først i det fjerde minuttet noterte RHK seg for sin første scoring ved Rikke Østigård. Larvik forsøkte å stikke av, men RHK kjempet seg tilbake gang på gang. Med syv minutter igjen av 1.omgang ble forspranget redusert til 12-11 ledelse til Vestfoldlaget. Selv om pauseresultatet ble 17-13 så ikke oppgaven håpløs ut. Dessverre ble det  en svak start på 2.omgang, og løpet  var kjørt.

-På innsiden-
Hva ble sagt i garderoben og under time-out

-På innsiden-Bortekamp mot Larvik. I garderoben og time-out. Hva ble sagt og hvordan var reaksjoneneRomerikes Blad Nettavisen TV 2 Håndball TV 2 Sporten handballtv.com

Posted by Rælingen HK on Thursday, 20 September 2018

Fornøyd med 1.omgang

-Jeg er fornøyd med at vi angrep kampen. Etter pause gjør vi det litt for enkelt for Larvik og faller tilbake der vi ikke skal være. Da blir man brutalt straffet mot et så godt lag som vi møter i dag. Første omgang var bra, så det er ingen grunn til å grave seg ned, sier Daniel Birkelund.

Vilde Byberg Smestad kom inn i RHK-målet etter hvilen og ble belønnet med bestemannsprisen. Karoline Strømberg ble Rælingens toppscorer med fem nettkjenninger.

– Vi må prøve å forsterke det som er bra (Romerikes Blad)