Innfridde første målsetting – Ravens

Innfridde første målsetting

J18-satsingen i Lerøyserien har passert de to første hindrene. Dermed blir det spill i den nasjonale serien sammen med samarbeidsklubben Nit/Hak. Lerøyserien er en viktig utviklingsarena for klubbenes unge spillere.

Sikret plassen etter storspill mot Stjørdal
Etter å ha fosset gjennom den første kvalifiseringsrunden tidligere i høst var det duket for en spennende siste kvalik der to av tre lag i puljen ville komme gjennom nåløyet. Det ble en slags finale allerede i Rælingens første kamp. Etter at Ålgård hadde beseiret Stjørdal tidligere på dagen, var det klart at seier mot Trønderne ville være nok. Jentene innfridde, storspilte og vant 27-10. Den siste kampen ble en formalitet. Dog med mye prestisje. Oppgjøret mellom Ålgård og Rælingen ble spennende. RHK var foran helt til få minutter gjenstod. Da virket det som batteriene var utladet, og man måtte akseptere et knepent tap. Stemningen var likevel meget god blant spillere og trenere, for det viktigste for samarbeidslaget fra Romerike var først og fremst å ta seg til Lerøyserien.

Vellykket samarbeid
Samarbeidslaget Rælingen/NIT-Hak får nå muligheten til å jobbe sammen gjennom resten av sesongen. Med et solid trenerteam bestående av Alexander Linløkken (Nithak), Trude Waagan (RHK), Ellen Bredal Oftedal (Nithak) og Nikki Schei (RHK), får spillerne solid oppfølging både på klubb- og fellestreninger. Spillere fra begge grupper får også hospitere på Rælingens A-lagstreninger. I tillegg spiller både Nit/haks A-lag og RHKs rekrutter med egne lag i 2.divisjon. Det er ingen tvil om at klubbene har etablert meget solide utviklingsmiljøer, som også samarbeider i J20-klassen der laget er klare for semifinale i NM.

Sterke tradisjoner
Både Rælingen og Nit/hak har gode tradisjoner i Lerøyserien. RHK deltar for 4.gang i løpet av de siste fem årene. I samme periode har Nit/Hak vunnet Lerøyserien to ganger (2016/17 og 2017/18).

2019/20, kvalifisert (RHK-Nit/Hak)
2018/19, 4.plass (RHK-Nit/Hak)
2017/18, 1.plass (Nit/Hak)
2016/17, 1.plass (Nit/Hak) og 4.plass (RHK)
2015/16, 5.plass (RHK) og 6.plass (Nit/Hak)

Første ordinære runde i Lerøyserien spilles helgen 30. november – 1.desember