J20 klare for kvartfinale i NM – Ravens
Rælingen J20

J20 klare for kvartfinale i NM

Rælingens U20 jenter innfridde i kvalifiseringsspillet. Dermed har samarbeidsprosjektet* mellom RHK og Nit/Hak fått en «flying start» denne sesongen. NM for årsklassen innledes med puljespill der vinnerne og de tre beste toerne kvalifiserer seg til kvartfinale.

Best i begge kamper
RHK var i pulje med Haslum og Follo HK Damer. I første kamp spilte jentene mot Bærumslaget. Med samarbeidet mellom Stabæk og Haslum sikter de mot en retur til toppen av norsk håndball. På seniornivå har 1.divisjonslaget deres vist storform i sesongforberedelsene. Det var derfor ventet at det kunne bli kamp om seieren i J20 oppgjøret. RHK viste at de har bredde og spisskompetanse i mannskapet sitt, og kontrollerte inn til seier 26-20.

Det siste oppgjøret mot Follo HK Damer endte med nok en solid seier (28-14). Follo har som prestasjonsklubb levert solid fremgang de siste årene. Kommende sesong skal seniorlaget spille i eliteserien. -Jeg er fornøyd med at jentene står sammen som et lag både på og utenfor banen. Vi setter godt forsvarsspill og får også til gode kombinasjoner i angrep, sier Ane Victoria Næss Mällberg, hovedtrener for J20 laget.

 

*Rælingen HK er prestasjonsklubb for Nit/Hak f.o.m. J18 klassen. Lagene samarbeider om Lerøy, NM J20 og senior elitesatsing. Målet er å bringe Rælingen til eliteserien og Nit/Hak til 1.divisjon. Samtidig skal lagene sikre deltakelse på høyt nivå for eldre juniorspillere i klubbene.