J20 klare for semifinale i NM – Ravens

J20 klare for semifinale i NM

For tredje år på rad har Rælingen kjempet seg til semifinale i NM-J20. Etter en sterk kvartfinale mot Fredrikstad på bortebane gikk RHK av banen med seier 29-27.

God start
Rælingen startet kampen på en meget god måte. Jentene fikk satt et tøft forsvar og bakerst vartet Daniella Holm med mange gode redninger. -Vi fikk etablert det spillet vi ønsket, og med godt defensivt spill fikk vi satt et tempo opp i ryggen på Fredrikstad gjennom hele 1.omgang, forteller rekruttenes hovedtrener Ane Mällberg.

Solid snuoperasjon
I starten av 2.omgang ble Rælingsjentene litt for ivrige. Tidlige avslutninger ga laget fra plankebyen kontringsmuligheter. Ti minutter ut i omgangen hadde vertskapet koblet et grep om kampen og var oppe i en firemålsledelse. Rælingen samlet seg. Jentene på banen og hele benken skapte en solid energi. Etterhvert snudde kampbildet seg. -Vi blir mer nøyaktige og holder hodet kaldt. I en periode der Fredrikstad velger å spille uten målvakt snapper vi fire ganger og setter ballen i åpent mål. Dette ble en ordentlig lagseier der vi gjør det vi er enige om, avslutter en storfornøyd Ane Mällberg.