-Jeg gleder meg til å bli en del av ravnene – Ravens
Julie Søfting Tovslid

-Jeg gleder meg til å bli en del av ravnene

Ravens har signert nok en ung og meget ambisjonsrik målvakt. Julie Søfting Tovslid kommer fra spill i Glassverket og har 19 landskamper med LK02.

Påtroppende hovedtrener Bente Lunke Norum kjenner Julie fra årene hun var på landslaget.

-Julie er en dedikert og hardtarbeidende målvakt som jeg er helt sikker på kommer til å ta nye steg sammen med oss i Ravens. Hun er en lagspiller som gir alt for gruppen og laget, og smiler mens hun gjør det, sier Norum

Tovslid startet å spille håndball i barndomsklubben Urædd. 15 år gammel gikk hun til Pors før turen tre år senere gikk videre til Gjerpen hvor det ble to år med spill i 1.divisjon. De to siste sesongene har hun spilt for Glassverket i 1.divisjon. Samtidig har hun studert bergingeniør (energi og miljø) på OsloMet.

-Jeg trives med studiet som jeg kombinerer med håndball. Det stor målet er å etablere meg på et sportslig nivå hvor jeg kan leve av å spille håndball. I Ravens håper jeg å utvikle meg til å ta nye steg. På sikt er den store drømmen å få spille Champions League, forteller 21 åringen.

Av venninner sies det at Julie er en person å ta med seg i «krigen». Hun beskrives som både reflektert og smart. Julie bryr seg om menneskene rundt seg og er fin å ha som samtalepartner eller å ha som venninne å le sammen med.

Med nitten landskamper for LK02 har Tovslid betydelig erfaring med konkurranser og samlinger internasjonalt.

-Årene jeg fikk med landslaget (LK02) var utrolig lærerike. Det ga meg mange verdifulle erfaringer og gode bekjentskaper som jeg har tatt med meg videre i håndballkarrierer. Her hadde jeg også Bente (Lunke Norum) som trener, og ser frem til å ha henne som trener i Ravens. De to siste sesongene i Glassverket har vært fine. Jeg har fått kjenne på å ta mer ansvar i laget, noe jeg føler jeg har vokst på. Nå gleder jeg meg til å begynne i ny klubb, møte de andre spillerne og komme i gang med treningene, sier Julie.