-Jeg ønsker å bidra og bety en forskjell – Ravens
Nils Tveter, ENNTE AS

-Jeg ønsker å bidra og bety en forskjell

Rælingsfirmaet ENNTE AS drives av Nils Tveter. Hverken selskapet eller eieren er helt A4-format. Lidenskap, følelser og konkurransementalitet er drivkraften.  Nå har de fornyet sin sponsoravtale med RHK.

Håndballen har satt Rælingen på kartet
ENNTE leverer gode løsninger innen varesikring, butikkutstyr, kølappsystemer og mye mer til den norske varehandelen. Engasjementet i bedriften merkes når man trer inn i lokalene i Slynga 10 i Rælingen.  Nils Tveter sitter bak sin store pult, fylt med skjermer og telefonen som stadig hopper når det kommer nye meldinger eller innkommende samtaler. –Jeg blir lett engasjert når jeg kan bidra og bety en forskjell. Håndballen har virkelig satt Rælingen på kartet, og viser at David kan kjempe mot Goliat. Jeg vet det er tøffe tider for klubben sportslig. Jeg tror på prosjektet selv om kampen for å overleve i eliteserien er hard. Vi håper vår støtte og engasjement bidrar til positiv energi, sier Nils.

Bryting, fotball og håndball
Rælingskaren er også engasjert i Stig-Andre Berge sin satsing mot OL i Tokyo 2020. I tillegg har han et brennende hjerte for fotballklubben Leeds hvor han i fjor høst gikk inn som sponsor. Det er etter våre kunnskaper det eneste norske selskapet som for tiden er sponsor i engelsk fotball.  –Jeg har vært Leeds supporter hele livet. Avtalen med dem er gjort med hjertet. Det er vel i og for seg alle samarbeidsavtalene vi er inne i. Det er veldig moro å være med både i det lokale miljø og internasjonalt, både i bredde og topp!

Nils Tveter på Elland Road med alle sine ansatte i ENNTE