-Jeg tror på gode utviklingsmuligheter – Ravens
Silje Fjellengen, Rælingen

-Jeg tror på gode utviklingsmuligheter

Silje Fjellengen kommer fra Lillehammer og har spilt inneværende sesong for Gjøvik. Nå er høyrekanten klar for Rælingen

Har jobbet målbevisst i flere år
Tjueåringen skal starte studier på Universitetet i Oslo til høsten. Silje har satset målbevisst på håndballen i ungdomsårene, der hun blant annet gikk på NTG Lillehammer. Etter to sesonger med spill i 1. og 2.divisjon for Gjøvik, retter hun blikket mot Romerike.

Rælingens høyre kantspiller-team er klart med Anniken Wollik og Silje Fjellengen

Tror på gode utviklingsmuligheter
Dialogen mellom klubb og spiller har pågått gjennom de siste månedene. Rælingen har vurdert flere kandidater for å skape et godt team i høyrekantposisjon. –Jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben gjennom et par besøk som har inkludert trening og møter. Opplegget virker veldig profesjonelt, og det er en bra gjeng med jenter, trenere og støtteapparat. Jeg tror det er gode muligheter for å utvikle seg i dette miljøet, sier Silje

Sterk kontringsspiller
Lillehammerjenta går for å være en person som krever mye av seg selv, er strukturert, treningsvillig og veldig sosial. På banen er hun en sterk kontringsspiller og kjent for sitt gode skuddrepertoar. –Jeg håper å ta nye steg i duellspillet, både forover og bakover på banen. I tillegg ønsker jeg å utvikle det taktiske i forsvarsspillet, avslutter Silje.