Jenssen Turbuss fortsetter som Ravens partner! – Ravens

Jenssen Turbuss fortsetter som Ravens partner!

Jenssen Turbuss fortsetter som Ravens partner og skal også kommende sesong transportere spillerne til bortekamper. Selskapet har også det siste året blitt håndballens eget buss-selskap gjennom en stor avtale med Norsk Topphåndball.

Vår flåte av busser er utstyrt med toppmoderne teknologi, som sikrer at du kommer trygt og komfortabelt frem til destinasjonen. Med våre erfarne sjåfører og førsteklasses kjøretøy kan du lene deg tilbake, slappe av og nyte reisen. Vi er stolte av vår historie og vår forpliktelse. Nå er det høysesong for turneringer og vi står klare til å hjelpe, sier salgs- og markedssjef Farooq Asghar Ali i Jenssen Turbuss.

Etter oppstarten tilbake i 1977 har selskapet utviklet seg til fra å ha én turbuss i flåten – til å ha 36 moderne busser når vi skriver 2024.

Turneringer


Jenssen Turbuss har sete på Østlandet og tilbyr transporttjenester for idrettslag som skal på turneringer eller cuper i inn- og utland.

Vi dekker et bredt geografisk område og kan transportere idrettslag fra Østlandet til de fleste destinasjoner innenfor Norge og til utvalgte destinasjoner i utlandet. Våre busser og minibusser er klare til å ta idrettslag til deres ønskede destinasjoner komfortabelt og trygt. Kontakt oss gjerne for å få mer informasjon om våre tjenester og tilgjengelige ruter, sier han videre.

For det mangler ikke på tradisjonsrike turneringer i inn- og utland. Det er et mylder av fine turneringer som kastes i gang denne våren og utover sommeren når blant andre Peter Wessel Cup (Larvik), Glasscup (Drammen), Elverums Yngres Cup, Fredrikstad Cup, Kolbotn Kulinaris Cup, Messecup (Tønsberg), Bø Sommarland Cup og Dyreparken Håndballfestival (Kristiansand) inviterer til gode opplevelser innenlands det neste halvåret. Skal man busse til Sverige er Bohus Cup, Eken Cup og Ørebrocupen de mest sentrale. Skal man nedover kontinenten er mulighetene mange. Fellesnevneren: Buss!

Vi vet at lag har behov for transport direkte og hjem fra turneringen og vi vet at lag har behov for transporttjenester gjennom hele turneringen. Behovene styrer våre løsninger for det enkelte klubb eller lag som skal på tur, sier han.

Sikkerhet og pålitelighet

Det velrenommerte busselskapet er ikke alene på markedet, men Farooq Asghar Ali er tydelig på hvorfor idrettslag gjør klokt i å tenke Jenssen Turbuss når nye opplevelser skal skapes for barn og unge.

Vår erfaring og pålitelighet har et solid rykte. Vi opprettholder den høyeste standarden for kvalitet og pålitelighet i alle våre tjenester. Vi har den nyeste og mest moderne bussparken i landet, sier han.

Sikkerhet står høyt hos selskapet. For et solid rykte kommer av tilfredse kunder som velger Jenssen Turbuss igjen – og igjen.

Sikkerheten til våre passasjerer er vår øverste prioritet. Våre sjåfører er erfarne og trygge, og våre kjøretøyer er grundig vedlikeholdt for å sikre en trygg reise. Det viktigste er å komme trygt frem.

Det merkes

Sikkerheten ivaretas på beste Jenssen-vis – og komforten kjennes godt under reisen.


– Våre busser og minibusser er moderne og komfortable, med fasiliteter som komfortable seter, aircondition, toaletter og fasiliteter folk forventer ved en kvalitetsreise. Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten å kompromisse på kvalitet og service. Vi streber etter å gi god verdi for pengene til våre kunder, fastslår salgs- og markedssjefen som presiserer at selskapet skreddersyr transportløsninger som passer til kundenes ulike behov som individuelle forretningsreiser, gruppetransport for bedriftsarrangementer, eller transport til og fra konferanser.


I flåten varierer mulighetene fra 16 personer (minibuss) til 86 reisende i selskapets dobbeldekkere.

God erfaring


Jenssen Turbusstransport AS har lang erfaring med å betjene idrettslag og deres arrangementer. Dette inkluderer transport til og fra håndballturneringer og cuper på ulike nivåer.

Vi forstår behovene til aldersbestemte håndballag, inkludert behovet for trygg og pålitelig transport for spillere, trenere og støtteapparat. Vi kan tilpasse transportløsningene våre for å imøtekomme kravene til slike arrangementer, enten det dreier seg om lokale kamper eller reiser til turneringer på nasjonalt eller internasjonalt nivå. Som et selskap basert på Østlandet, har vi god lokalkunnskap som kan være til nytte for aldersbestemte håndballag som skal reise rundt i området eller til nærliggende destinasjoner.

Samlet sett gjør kombinasjonen av Jenssens erfaring, tilpassede transportløsninger, fokus på sikkerhet og komfort, samt punktlig og pålitelig service, oss til en ideell partner for aldersbestemte håndballag som trenger en trygg transporttjeneste til sine arrangementer, avslutter salgs- og markedssjef Farooq Asghar Ali.

En sentral del av Jenssens engasjement for miljøet er deres investering i en moderne og miljøvennlig bussflåte. I tillegg til investeringer i miljøvennlige kjøretøy, prioriterer Jenssen også avfallshåndtering og gjenvinning. Selskapet er forpliktet til å håndtere avfall på en ansvarlig måte og praktiserer aktiv gjenvinning for å redusere sin miljøpåvirkning ytterligere. Selskapet har et hårete mål om at 80% av flåten skal være utslippsfrie i 2026. I dag er halvparten av flåten utslippsfri. Som eneste leverandør har busselskapet egen miljøkalkulator på hjemmesiden for utregning av karbonuttrykk.

Jenssen Turbuss tilbyr også fordelsprogram for faste kunder eller gjentattet bestillinger. Selskapet byr også på klubbavtaler.

Hvordan ta kontakt:

Lag og klubber som er interessert i å sonde terrenget for busstransport til vårens/sommerens cuper/turneringer kan enkelt ta kontakt med oss for et godt tilbud og mulig samarbeid. Her er noen måter de kan komme i kontakt med oss:

1. Nettside: Besøk vår nettside www.jenssenturbuss.no og fyll ut kontaktskjemaet der. Vi vil svare på henvendelsen så raskt som mulig, og senest innen 24 timer.

2. E-post: Send en e-post til post@jenssenturbuss.no. Legg gjerne ved informasjon om deres behov og ønsker for transporttjenestene.

3. Telefon: Ring oss på +47 67973080. Vi er tilgjengelige for å svare på spørsmål og diskutere mulighetene for samarbeid.

4. Sosiale medier: Send oss en melding på våre sosiale medieplattformer (for eksempel Facebook eller Instagram) for å starte en samtale om transportbehovene deres.