Jevnt mot Byåsen – Ravens
Andrea Hanssen, Rælingen

Jevnt mot Byåsen

Kampen mellom Rælingen og Byåsen hadde det meste. Den var jevn, hadde mange dueller og profilene stod frem. Hos RHK var Andrea Hanssen igjen fremtredende, men hun fikk godt følge av Kathrine Hjelmeland i målet og ikke minst flere av de unge jentene.

Gjestene startet best. Trønderne ledet midtveis med tre mål, men hjemmelaget var fast bestemt på å gi Byåsen kamp. Til pause hadde Rælingen snudd oppgjøret og ledet 18-15. Etter hvilen endret Byåsen formasjonene. Frimerke på Hanssen satt klistret, men Rælingen viste at de har trent på dette. På rekke og rad stod ungjentene frem. Silje Arnesen, Frida Haug Hoel og Julie Bøe Jacobsen viste at de er gode i det offensive spillet når de får mer plass å boltre seg på. Marginene gikk Trøndernes vei i sluttminuttene, og Rælingens spillere la ikke skjul på sin skuffelse over det bitre poengtapet. – Jeg var veldig skuffet rett etter kampen, men Byåsen er gode og vi kan ta med oss mye bra videre, forteller Andrea Hanssen som endte på 11 mål.

Rælingens trenerteam har vært tydelige på sin utviklingsplan. – Jeg er veldig stolt av denne gjengen. Vi har tatt nye steg og jeg gleder meg til reisen videre. Nå er denne kampen ferdig og vi retter fokuset mot neste oppgave på treningene mandag og tirsdag. Allerede onsdag reiser vi til Bergen for å spille mot Tertnes. Det gleder jeg meg veldig til, sier Michael O’Sullivan

Håndballbørsen
Stem på din favorittspiller 

Kampfakta
Rælingen-Byåsen 27-28 (18-15)
Link til kampinformasjon / statistikk