Jubel etter seier mot Follo HK Damer – Ravens

Jubel etter seier mot Follo HK Damer

Det har kladdet litt i de første kampene for Romerike Ravens. Mot Follo HK Damer var det en bestemt gjeng med spillere som viste at de ville mer enn motstanderen.

Ravens startet best, men gjestene slo tilbake. Midtveis i 1.omgang kom perioden som snudde kampen til hjemmelagets fordel. Stillingen stod 6-6. De neste 7-8 minuttene var Ravens solide i forsvar og leverte på høyt nivå fremover. Ledelsen kom opp i syv mål. Dermed var premissene satt og kampbildet endret.

I starten av 2.omgang kjempet Follo tappert for å ta igjen ledelsen, men de kom aldri nærmere enn fire mål. Forspranget til hjemmelaget var på det meste oppe i ni mål. I siste halvdel av omgangen var det lite som tydet på at seieren var truet. Da sluttsignalet gikk var det lettelse og glede blant alle de blåkledde.

Glade jenter fra Romerike Ravens etter kampen

For Carina Berg ble kampen et realt gjennombrudd. 21-åringen som startet sin karriere i Frogner Håndball har vært tålmodig og hardtarbeidende gjennom flere sesonger. Hun har fått kjenne på det å være tålmodig, sitte på benken, og å vente på sin sjanse. Lagvenninnene jublet høyt da kampens jury kåret henne til banens beste. -Det var en ekstremt morsom kamp å spille. Alle jentene var på fra start. Vi backer hverandre og spiller fin håndball, sier Carina Berg.

Se videointervju med Carina Berg / Carina Berg ble jokeren mot Follo HK Damer

Carina Berg

Ane Mällberg var både glad og lettet etter seieren. -Vi har hatt fokus på oss selv og gjennomfører på en fin måte i dag. Jentene spiller smart og vi klarer også å gjøre noen taktiske bytter som fungerer. Når det gjelder Carina Berg er det bare å gratulere. Hun har vært tålmodig, jobbet med klare mål og respondert på rollen og oppgavene. Vi mente at hun var klar for å stå i startoppstillingen og leverte jo varene, sier en fornøyd Ane Mällberg.