Jubel for hallutvidelse – Ravens
Rælingen jubler for hallutvidelse

Jubel for hallutvidelse

Etter flere års arbeid kunne håndballklubben juble for politisk vedtak om utvidelse av Marikollhallen. Onsdag 15.juni fattet kommunestyret et positivt vedtak som innebærer utvidelse til 2 hallflater. Den nye arenaen vil også imøtekomme lisenskravene for eliteseriespill.

-Dette er en milepæl for RHK og innendørsidrettene i kommunen. Det er fantastisk å fastslå at elitelaget vårt har en fremtid i Rælingen kommune. Utvidelsen betyr enormt for rekrutteringen og for innendørsidrettene generelt. Hallkapasiteten i kommunen er sprengt og uten dette vedtaket ville også elitelaget stått uten mulighet for dispensasjon for bruk av hallen neste sesong, forteller RHKs leder Geir Vestrheim.

Klubbens sportslige fremganger har lagt stort press på ressurspersonene rundt elitelaget. Uten fast ansatte og lave budsjetter har RHK likevel klart å markere seg i sin første sesong i Grundigligaen. Hallprosjektet skal etter planen startes etter sesongslutt 2016/17 og være klart høsten 2018 -Spesielt har Svein Strømberg og Harald Gründel jobbet hardt for dette de siste årene. Vi sender en stor takk til disse to, og til alle andre som har bidratt til det positive vedtaket som ble gjort. Nå får både håndballklubben og alle andre innendørsidretter en arena som er med på å løfte Rælingen som den idrettskommunen den er, og ønsker å være. Vi gleder oss til første spadetak tas rett etter at den spennende sesongen vi går inn i er avsluttet, sier Vestrheim.

Skisser nedenfor viser deler av tegningene Rælingen Håndballklubb har levert som forslag til løsning. Konseptet er basert på mulighet for kortest mulig stenging av eksisterende hall for å sammenslutte med den utvidede delen.

marikollen arena_konseptforslag