Jublet for femte strake seier! – Ravens
Rælingen jublet for seier

Jublet for femte strake seier!

Rælingen har hatt god flyt den siste måneden. Med onsdagens seier mot Aker Topphåndball befestet RHK sin 3.plass på tabellen

Avgjorde med solid forsvarspill
Satsingens-klubben fra Oslo vest, har uttalt målsetting om å bli en faktor i norsk håndball. -Vi visste det ville bli en tøff kamp, men med en skikkelig gjennomføring av kampplanen ville vi være gode nok til å vinne, forteller Michael O’Sullivan. Vertskapet startet best. Med Rælingsjentene Karoline Lund og Tonje Aanerød var Aker toneangivende i første halvdel av 1.omgang. Unøyaktigheten som RHK viste i starten av kampen gikk over i mer fokusert løsning av arbeidsoppgavene. For Rælingens del kom vendepunktet 7 minutter ut i 2.omgang. På dette tidspunktet lå de under 15-14. Med et fantastisk forsvar og målvaktspill snudde jentene kampen i de neste 5 minuttene. Med ledelse 15-19 ble det klart at Rælingen hadde koblet et solid grep på kampen og kunne tilslutt gå fornøyd av banen med 3 måls-seier.

Karina Selland ble Rælingens toppscorer med 5 mål

Storspill av Selland
Det var mange gode RHK jenter, men kampens gigant Karina Selland var solid i forsvar og ble også toppscorer med fem mål. -Det var skikkelig deilig at vi klarte målet vi hadde satt oss. Nå har vi vunnet de fem siste kampene. Dette ble en skikkelig slitekamp, men vi har en veldig god periode der vi klarer å kjøre fra, forteller Karina.

VANT DUELLEN! Karina Selland og RHK gikk seirende ut av kampen mot Aker Topphåndball (satsingslaget til Oslo vest) hvor Rælingsjenta Karoline Lund er en av de sentrale spillerne#HeiaRHK #NoGutsNoGlory