Treningskamp mot Follo HK Damer: -Det var gøy å spille igjen – Ravens

Treningskamp mot Follo HK Damer: -Det var gøy å spille igjen

Etter en måned med stopp i seriespillet fikk Rælingen endelig spille kamp igjen. Motstanderen Follo HK Damer topper tabellen i 1.divisjon og har ventet like lenge på å spille mot andre enn egne lagvenninner på trening.

Kampen vant Rælingsjentene med fem mål. En periode i 2.omgang så det ut til å bli en storseier, men laget beholdt ikke trykket helt inn. I tillegg gjorde Follo sin målvakt en god jobb og var deres beste spiller. Hos Rælingen markerte Frida Haug Hoel, Karoline Strømberg og Marte Juuhl Svensson seg. Bakerst viste målvakt Daniella Holm gode takter.

Marte Juuhl Svensson (til venstre) viste gode takter. Linjespiller Ida Ringlund Hansen fikk gjensyn med gamle lagvenninner i Follo (Foto: Heidi Ringlund)

-Det var kjempegøy med kamp igjen og vi gledet oss over å spille. Vi kom til mange gode sjanser og klarte å unytte ankomstfasen vår. I tillegg følte jeg vi fikk vist bredden og styrken til de forskjellige spillerne på banen. Alle kom inn og bidro. Nå gledes det til siste halvdel av sesongen og seriekamper igjen, sier Marte Juuhl Svensson

Målvakt Daniella Holm spilte en god kamp (Foto: Heidi Ringlund)

Trenerteamet fant naturlig nok både pluss og minus på blokka si. -Vi fikk rullert en del på mannskapet, og det var mange som gjorde en god jobb. I noen perioder slipper vi opp for mye, spesielt i forsvar. Uansett var det godt å spille kamp igjen, sier hovedtrener Ane Mällberg.