Kan Ravens komme tilbake på vinnersporet? – Ravens
Anniken Wollik, Romerike Ravens

Kan Ravens komme tilbake på vinnersporet?

Onsdagens motstander, Tertnes, har siden 1992 vært den ledende klubben for kvinnehåndball i Bergen. Etter en svak prestasjon i fjorårssesongen jobbes det knallhardt for å få Vestlandets stolthet på skinner igjen.

I en sesong der alle (bortsett fra Vipers) ser ut til å slå hverandre, forventes ingen lette kamper. Trass i et ungt lag forventer Tore Johannessen (hovedtrener Tertnes) at Linn Gossé og Birgitte Karlsen Hagen skal bidra med rutine og mer stabile prestasjoner. Tidligere Rælingen spiller, Emma Holtet, har også vist seg å være en viktig brikke for Bergenserne. Mye tyder på at Tertnes er i ferd med å finne seg selv etter en tøff start på sesongen. I forrige serierunde vant de en sterk borteseier mot Larvik.

Ravens startet bra på nyåret, men har siden slitt med skader og rytmen i spillet. Gruppa jobber knallhardt hver uke for å finne tilbake til flyten som gjør laget til en utfordrende motstander. Kampen betraktes i Ravens øyne som relativt åpen, mens det på Oddsen (Norsk Tipping) fastslås at Tertnes er klare favoritter.

Kampen vises på TV2 Play onsdag kl.18:30