Trio til 4-nasjoners med U-landslaget – Ravens
Karoline Lund og Frida Haug Hoel, Rælingen HK

Trio til 4-nasjoners med U-landslaget

Rælingsjentene Karoline Lund, Frida Haug Hoel og Mia Syverud* (fra partnerklubb Lørenskog) reiser på samling til Danmark med ungdomslandslaget 15.-21-mars. Bakspillerduoen skal i tillegg til treninger spille 4-nasjoners som foregår i Randers, Ebeltoft og Århus. Motstandere er Danmark, Romania og Russland.

Også Julie Bøe Jacobsen (medlem i partnerklubb Nit/Hak) ble tatt ut, men skade forrige helg forhindrer deltakelse.  Alle jentene har spilt kamper for RHK i Grundigligaen, og utviklingen har vært meget god.

Frida Haug Hoel gleder seg til å spille med flagget på brystet og er veldig fornøyd med at Karoline Lund ble tatt ut etter først å ha stått på reservelisten. -Karoline er utrolig tøff i satsingene sine. Skuddet er fantastisk og vi vil også ha god nytte av hennes kvaliteter som forsvarsspiller.

Det kommer også masse skryt i retur til Frida fra lagvenninnen.  -Hun er en venstrehåndsspiller av stor klasse. Frida er allsidig, skyter bra og har gode finter. I tillegg har hun en styrke i å spille andre gode, forteller Karoline.

Vi ønsker Karoline, Frida og Mia lykke til!

Lykke til Karoline Lund, Frida Haug Hoel og Mia Syverud*

REDIGERT

*Mia Syverud stod som Karoline opprinnelig oppført som reserve. I forbindelse med publisering av artikkel, inkludert fotografering var vi ikke gjort kjent med informasjonen om dette. Kjempegøy at Mia også skal være med 🙂