Klare for NM J20 – Ravens
Rælingen HK NM J20

Klare for NM J20

Rælingen stiller med et sterkt mannskap i årets NM for juniorlag. Spillere som er 20 år eller yngre deltar i denne konkurransen. Det store målet for alle deltakerne er å komme til finalen som spilles i Oslo Spektrum 29.desember, samme dag som seniorfinalene.

Hvem kvalifiserer seg til kvartfinalene?
Nærbø, Oppsal, HK Rygge og Sarpsborg er arrangørlag for de fire puljene som skal spilles for å avgjøre hvilke lag som får plass i kvartfinalene. Rælingen skal til Sarpsborg hvor de møter Byåsen, Bækkelaget og arrangørklubben. De to beste lagene i hver pulje går videre til kvartfinalene som trekkes mandag 9.oktober (link til alle puljene).

Drømmer om Spektrum
-Vi har samlet det beste vi har av juniorer og gleder oss til å gå på utfordringen med å kjempe om å være blant de beste juniorlagene i Norge. Jentene drømmer om en finale i Oslo Spektrum i romjulen, men før det må vi måle krefter med mange gode lag på veien. Vi har som mål å gå videre, og det er helt klart en stor fordel å vinne kvalifiseringen i Sarpsborg førstkommende helg for å få best mulig seeding inn mot videre cupspill, forteller Jan Fredrik Eikå som sammen med Marianne Juuhl leder J20 laget

Hvordan vurderer dere i trenerteamet helgens motstandere? -Blant lagene vi møter i helgen, bør det nevnes at Byåsen er regjerende Norgesmester for J20 etter at de slo Oppsal i finalen i fjor. Flere av nøkkelspillerne til Trønderne fra den gangen er for gamle i år, men Byåsen er en klubb med tradisjon for å hevde seg i J20, så de blir sikkert også å regne med. Bækkelaget er også en klubb med tradisjoner, men mønstrer et ganske ungt mannskap inn mot helgen. Spørsmålet er om de klarer å holde toppnivå gjennom 3 kamper og kjempe om topp 2 til slutt. Sarpsborg som spiller på hjemmebane vil jeg kanskje anse som den sterkeste konkurrenten. De har et lag som har spilt sammen i mange år, med bl.a. spillere på landslag i troppen. Uten at jeg har sett den endelige lagoppstilling til Østfoldlaget, så regner jeg med at de har den samme stammen som tok bronse i fjorårets Lerøyserie, plassen foran Rælingen på tabellen, avslutter Eikå.

Link til resultater og tabell i Rælingens pulje (Pulje 4)

Ta gjerne turen til Sarpsborg og støtt jentene!

Rælingens kamper i Sarpsborghallen:
Lørdag 7.oktober, kl.12:00  Sarpsborg-Rælingen
Lørdag 7.oktober, kl.18:00  Rælingen-Bækkelaget
Søndag 8.oktober, kl.10:00  Rælingen-Byåsen