Klart for håndballfest! – Ravens

Klart for håndballfest!

På onsdag kommer Vipers på besøk i Skedsmohallen. Det er ikke mange billetter igjen å oppdrive. Kanskje ikke så rart, for her har flere sponsorer bidratt slik at håndballinteresserte på Romerike kommer gratis inn i hallen!

KAMPENS SPONSORER

Storlaget fra Kristiansand er ikke overraskende fortsatt ubeseiret i Rema 1000-ligaen. Vipers har også imponert stort så langt i Champions League. Med seieren i helgens bortekamp mot Odense sikret de seg andreplassen i gruppa og er dermed allerede klare for kvartfinalen. Med både Ragnhild Valle Dahl og Markéta Jerábková tilbake etter skade, viste Vipersdamene ingen nåde, og utklasset til slutt Odense 24-34 i Danmark

Ravens har på sin side kun den hjemmelige Rema 1000-ligaen å fokusere på. På nyåret spilte laget en god kamp mot Storhamar. Det endte med knepent tap, men laget spilte på seg selvtillit som de tok med seg til Molde. Her ble det en for mange overraskende seier. I siste serierunde reiste Ravens hjem fra Bergen etter knepent firemålstap. Prestasjonen i denne kampen lå et godt stykke unna de to første etter julepausen.

Det er i skrivende stund få ledige billetter. Du finner billetter i appen til Ravens eller på siden for billettsalg: https://romerikeravens.woow.no/#!/home

Kampens spilles i Skedsmohallen onsdag 25.januar kl.18:30. Møt opp i god tid for å unngå kø og finne din plass på tribunen. På billetten er det angitt hvilket felt man har plass. I hvert felt er det fritt setevalg.