Klart for ny nabo-duell – Ravens

Klart for ny nabo-duell

Det har vært noen travle uker med mange kamper i Rema 1000-ligaen. På søndag spilles den tredje serierunden på en uke. Follo HK Damer kommer til Skedsmohallen.

-Jeg synes vi spillemessig har vist mye bra på nyåret. Med litt mer marginer og dyktighet kunne poengfangsten vært høyere, sier Ane Mällberg.

Ravens har vunnet to av fem kamper i januar. To av tapene ble med meget knapp margin. Kampen om poengene er knallhard og man får ingenting gratis i Rema 1000-ligaen. I Ravens-leiren er det nok mange som synes det har vært krevende, men det er liten tvil om at det er andre lag som har hatt det tøffere. Gjestene fra Follo har ikke tatt poeng i de siste fem kampene. Man må tilbake til 19.november for å finne siste dato for poengfangst. Da vant laget mot Aker (26-23). Til tross for færre poeng hos Follo, har de ikke så veldig mye svakere målforskjell enn Ravens. Mye tyder på jevn kamp. I forrige møte stilte Follo uten Jeanett Kristiansen. Nå er storspilleren tilbake på parketten. I siste seriekamp noterte hun seg for mer enn halvparten av Follo sine scoringer!

Gratis inngang for alle! Folkets kamp (hent billett her)

Statistikk: