Kun 50 tilskuere på kamp – Ravens

Kun 50 tilskuere på kamp

De neste fire ukene må det aller meste av kampaktiviteten i Håndball-Norge settes på vent.

Det ble klart da regjeringen presenterte sin nye tiltaksliste mandag 13. desember. Unntaket er REMA 1000-ligaen for begge kjønn, som kommer innunder toppidrettsbegrepet. Der kan kamper fortsatt spilles som planlagt, men med sterkere publikumsbegrensninger enn før. Slik det ser ut nå betyr det 50 tilskuere dersom man har faste tilviste sitteplasser slik Romerike Ravens har i Skedsmohallen. Reglene gjelder t.o.m. 11.januar. Det betyr at det er svært få som får anledning til å se kampen mot Larvik fra tribuneplass. Sesongkortinnehavere vil bli prioritert. Hva som skjer til seriekampen en uke senere mot Tertnes er foreløpig uvisst.

NM-finalene som er berammet til 29. desember, er også definert som toppidrett i denne sammenhengen. Norges Håndballforbund vil i løpet av kort tid komme tilbake med mer informasjon rundt hvordan NM-finalene skal gjennomføres.

For alle andre klasser, turneringer og serier er det stans i kampaktivitet med umiddelbar virkning, med varighet til og med 11. januar. Hva dette videre betyr for kamptilbudet i siste halvdel av sesongen, vil Norges Håndballforbund komme tilbake til. Her vil sentralleddet håndtere det nasjonale kamptilbudet, mens den enkelte region styrer det regionale tilbudet.