Lorin Sendi skal bli sterkere – Ravens

Lorin Sendi skal bli sterkere

For tre måneder siden gikk det galt på banen for Lorin Sendi. I starten av Rema 1000-liga oppgjøret mot Aker Topphåndball hinket Sendi av banen. Det ble raskt konstatert at hun var ferdig for sesongen og at hun måtte påregne et lengre opphold.

Finner små gleder i hverdagen med fremgangene
Playmakeren fikk raskt diagnose og satt på et opptreningsprogram. Det bakre korsbåndet var skadet, men hun slapp unna operasjon. –Jan Andreas (helseansvarlig i Ravens) tok tak i dette med en gang. Jeg har også fått veldig god hjelp på NIMI av Lars Haugvad. I tillegg har Jan Andreas bidratt med justeringer og funnet alternative øvelser. Det fine samarbeidet vi har med Sterkere Trening har gjort opptreningsperioden optimal. Selv om det har vært veldig kjipt, så har jeg vært fokusert på planen for å komme tilbake og har funnet små gleder når jeg har opplevd fremgang. Samtidig er dette en gylden mulighet til å jobbe med å bli sterkere fysisk på generelt grunnlag, sier Sendi.

Lorin Sendi legger ned mange timer i uka på Sterkere Trening i Lillestrøm

Veldig dedikert
Jan-Andreas Fosnæs skryter også av samarbeidet med NIMI og Sterkere Trening, men påpeker at den viktigste jobben gjøres av Lorin selv. -Hun har vært og er veldig dedikert. Lorin trener og gjør jobben som trengs. Noen ganger litt for mye også, men det har vi god kontroll på. Hun vil komme tilbake sterkere og bedre enn noen gang, det er jeg helt sikker på. Det var en alvorlig skade som i de fleste tilfeller ikke må opereres. Med god opptrening kommer man relativt raskt tilbake. Tidshorisont er alltid vanskelig med idrettsskader, men jeg tror ikke hun er langt unna å rekke seriestarten.

Juma Iraki, daglig leder på Sterkere Trening (høyre) legger forholdene til rette for at Lorin Sendi og de andre Ravens spillerne skal ha optimale forhold for styrketrening.

Samarbeidet med Sterkere Trening fortsetter
For Romerike Ravens er det også gledelig at Sterkere Trening fortsetter som partner. Senteret som ble etablert for et år siden hadde en tøff start under pandemien. Utviklingen i 2022 har vært meget god og gitt en solid medlemsvekst. -Vi var tidlig i kontakt med Ravens da vi begge var i en oppstartsfase. Deres visjon som klubb var veldig appellerende for oss som samarbeidspartner. De har sunne og gode verdier som vi ønsker å støtte. Samarbeidet har gått veldig bra og vi er veldig fornøyd med å fortsette og bygge videre på dette, sier Juma Iraki, daglig leder i Sterkere Trening.