Lynrask med entusiasme for Formel 1 – Ravens
Miriann Sæther, Romerike Ravens

Lynrask med entusiasme for Formel 1

Miriann Sæther (27) har signert for Romerike Ravens. Inneværende sesong har hun vært bakspiller i partnerklubben Rælingen, men har også to sesonger på elitenivå som venstre kant.

Det er som kantspiller hun er signert, men det er ingen tvil om at Ravens får en allsidig spiller. Miriann er ikke ukjent med venstrekanten. I to år hadde hun rollen i Halden da de spilte i eliteserien.

-Det var gøy og overraskende at jeg var på blokka til Ravens. Ting har gått fort i prosessen og nå gleder jeg meg til å bli en del av Ravens. Jeg blir nok en litt utradisjonell kantspiller med tanke på erfaringene mine som playmaker. Jeg håper jeg kan bruke rutinen min kombinert med trenererfaringen til å skape et godt kant-team. I tillegg er jeg en type som ønsker å bidra i et hardtarbeidende treningsmiljø. Jeg håper først og fremst at jeg kan lykkes i rollen jeg får i ravens. Som de fleste andre ønsker jeg å bli så god som mulig, men vet også at det er vanskelig å bli bedre i håndball hvis man ikke har det gøy samtidig, sier Miriann

Hun beskrives å ha et sjeldent godt temposkifte og er både rask og eksplosiv. På banen har hun vist god spilleforståelse, samt analyseegenskaper i motspillet. Som menneske er Miriann en person som det er enkelt å vite hvor man har, Hun er lojal, kreativ og går «all-in» for ting hun brenner for.

-Jeg har en mastergrad i Treningsfysiologi og fullfører Trener 3 utdanningen nå i juni. I dag jobber jeg som treningsfysiolog og fysisk trener hos Oslo Idrettssenter frem til sommeren. Jeg har en samboer som er profesjonell ishockey-spiller og akkurat nå bor vi i Oslo. Av interesser deler vi en entusiasme for formel 1 og skal på vårt tredje race i sommer.

Se videointervju